“Our deepest fear is not that we are inadequate, our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness that most frightens us”

– Nelson Mandela –


Deze man is een van mijn grootste inspiratiebronnen, omdat hij een droom had om de situatie waarin hij en zijn lotgenoten in verkeerden te veranderen. Hij geloofde in zijn droom en idealen, hij heeft ervoor gevochten, heeft zijn passie gevolgd en het is hem gelukt om zijn doel te bereiken. Hij is trouw aan zichzelf gebleven, had een ongelofelijke dosis  vastberadenheid, empathie, doelgerichtheid en vertrouwen in zichzelf. Hij nam verantwoordelijkheid voor zijn keuzes en bleef naar mogelijkheden zoeken hoe hij zijn doelen kon bereiken. Bovenal was hij congruent in zijn woorden en daden, handelde met compassie voor zichzelf en anderen, vanuit zijn innerlijke kracht en heel dicht bij zichzelf blijvend.  

Ik geloof dat ongeacht de hobbels die wij op  ons pad tegenkomen, wij mensen beschikken over een zelfoplossend vermogen om positieve veranderingen tot stand te brengen, zowel privé als in de werksfeer. Met de juiste begeleiding kunt u leren om uit te gaan van daar waar ruimte is voor mogelijkheden en deze te benutten. 

Mijn doel is om anderen te begeleiden bij hun zoektocht naar het antwoord op hun (levens) vragen en hen te stimuleren om verantwoordelijkheid te nemen voor de eigen keuzes die zij daarin maken. Meer bewustzijn te creëren in het hier-en-nu en stappen te zetten om  vanuit een concrete situatie te creëren wat zij werkelijk willen. 

Al meer dan 20 jaar coach en begeleid ik mensen die op bepaalde punten in hun leven zijn vastgelopen en of noodgedwongen hun baan hebben verloren. Naast een afgeronde HBO opleiding Personeel en Arbeid, ben ik een gecertificeerde Loopbaanbegeleider, Master NLP en in 2019 heb ik de Master Transpersoonlijk coach en counseling aan de Smara Opleidingen afgerond.

Een aantal kernwaarden die mij typeren zijn: open, nieuwsgierig, empathisch, hart & hoofd, intuïtief, denken, doen en voelen in balans.