“Al in mijn  jonge  jaren wist ik dat ik mensen wilde helpen bij het oplossen van hun problemen. Door destijds te kiezen voor het beroep van Maatschappelijk werkster kon ik aan deze wens invulling geven. Nu, jaren later, heb ik die innerlijke drang om te helpen nog meer kunnen uitdiepen met het vak van Lifecoach. Het geeft een grote mate van voldoening om mensen weer zin, uitdaging, rust en perspectief in het leven te helpen krijgen en tegelijk voldoen aan mijn persoonlijke missie”.

Na afronding van mijn HAVO opleiding koos ik voor de opleiding Algemeen Matschappelijk Werk aan de Sociale Academie Rotterdam. 

Gedurende 11 jaar heb ik dit beroep mogen uitoefenen en heb o.a. alleenstaande moeders begeleid bij hun dagelijkse strijd om financieel het hoofd boven water te houden en ook nog te zorgen voor een goede opvoeding van hun kinderen. Ik heb weggelopen jongeren begeleid terug naar huis of naar een andere goede opvang of zelfstandig wonen onder begeleiding. 

Na een pittige omscholing aan de Academie Mens en Arbeid stapte ik in een nieuwe uitdaging: werken als arbeidsbemiddelaar. Ik heb velen, jong en oud, aan werk mogen helpen, testen mogen uivoeren, trainingen mogen geven, doorgroeien in diverse functies w.o. leidinggevende van een arbeidsbureau. Mijn loopbaan eindigde hier niet mee. Met de opleidingen Loopbaanadviseur/coach, counselor specialist heb ik voor mijzelf een nieuw pad vrijgemaakt, een logische volgende stap om te werken als Life-loopbaancoach.  De cirkel is rond, mijn passie en missie hebben een nieuwe dimensie gekregen waar ik heel dankbaar voor ben.